kudu SABAR jeung IKHLAS

Oleg: rek kamana ilaing Ro, tanginas isuk keneh ges stil euy???,,,

Uhro: nyeta rek ngalongok anu gering, pan mang Adul teh gering parna !

Oleg: na gering naon kitu?,,,

Uhro: ceuk dokter mah komplikasi GULA MAH KONENG, sagala panyakit terap dina awakna, sukuna oge nepikeun bareulah rorombeheun🙂
untung weh SABAR mang Adul mah nampa cocoba tinu Maha Kawasa teh, manehna ge IKHLAS nandangan eta panyakit ti Anjeuna (Gusti).

Oleg: Oh,,, sarua atuh mun kitu mah Ro jeung kuring !

Uhro : na gering naon kitu akang???,,,

Oleg: nyeta kuring teh keur dibere cocoba ee rubak terus, tapi keun weh da ieu mah cocoba ti sia Ro ! kuring ikhlas narimana,,, hihihii

Uhro: Harrrr,,, na ari akang jadi nyalahkeun ka kuring??!!,,, nya eta mah kasalahan akang we meureun tina barangdahar anu teu taliti jeung teu waspada, jadi awak anu katempuhan. Ulah GORENG SANGKA ka abdi atuh kang, PAMALI,,,, da kuring mah teu ngarasa nyieun akang jadi mencret !,,, eta mah polah akang we meureun !

Oleg: tah mun kitu mah sia jeung si Adul ge geus DORAKA kulantaran NUDUH, ngan lain ka papada manusa !

Uhro: maksudna?

Oleg: teuing ah, lieur,,,, kumaha maneh we, pikilan olangan :p

*ngaleos ka warung kopi

~BS

Published in: on 2 Oktober 2012 at 1:13 am  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2012/10/02/kudu-sabar-jeung-ikhlas/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 KomentarTinggalkan komentar

  1. hehehe..
    atuh daharl otekkalobaan cengek mereun jadi we mules tah sirah hihii

  2. Hahay deuh…..


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: