Kaca Eunteung

Oleg: haram jadol,,, dasar nu gelo! nyaho eta omongan teh ti uing, ayeuna dibalikeun deui ka uing, malik mamatahan deuih,,, nyarita ka uing ulah sok panas baran gede ambek !
dasar solentrang, eh,,, kampret siah !!!,,,

Aki2: kunaon ari ilang oleg? tengah poe ngadon kukulutus kitu,,,

Oleg: eta ki, aya ku teu uyahan manusa teh,,, baheula uing anu mere nyaho, ayeuna manehna make bahasa jeung omongan uing,,, beu ! aya kituna :p

Aki2: nu teu uyahan mah lain nu batur, tapi nu oleg!,,, heuheuheu

Oleg: haaaarrrr,,,?!&%@$#!
*nyaho keur rungsing, deur dipanggihkeun jeung aki2 saliwang aing mah,,,, huhh😦

Aki: kieu Oleg, regepkeun ieu cariosan,,, “dupi kahirupan urang teh eungteung sanes?”,,, sareng ceunah, “kahirupan dunya teh ngan kalangkang?’,,, naha enya sapertos kitu?

Oleg: enya meureun ki,, hmpura teu tiasa mikir ayeuna mah
*deuh,,, nambah lieur ieu hulu !

Aki: tah saupami urang kantos nyarios kanu sanes, ngandung hartos urang teh keur ngeunteung, ditembongkeun jeung ‘wujud urang’ anu peryogi dilereskeun. Cing emut,,, saupami ayeuna jang oleg ngeunteung dipayuneun kaca, teras bari tutunjuk nyarios kieu kanu aya dina jero kaca,,, eta biwir maneh!!!,,, eta sirah maneh!!,,, seta awak maneh!!!,,, eta cileuh maneh pikarujiten!!!,,, eta leho maneh pikageuleuheun!!!!,,,
kinten2na anu ditunjuk teh saha? dupi anu nunjuk saha atuh jang OLEG???,,,

Oleg: hmmm,,,

Aki2: eta meureun da nyinghareupan eunteungna haoyong katengger, rambut luis, kumis baplang, gaya ku ‘anggean’, gaya ku sapatu sareng sendal kanggo ngalampah,,,
upami nyadar saha anu nunjuk sareng anu nyarios mah ulah kapancing atuh bageur,,, angguran mah perhatoskeun sing telek, apan eta teh kalangkangna HIRUP salira !!??

Oleg: duka atuh ki, nuju males ngemutan, bade obo heula ah.
Hpunten dikantun heula Ki,,, bayyyy!!!!
hihihiii,,,,

Aki2: heuheuheu,,,
*nyaho kami ge oleg, anjeun teh kukulutus🙂

Published in: on 28 Juli 2012 at 6:17 am  Tinggalkan sebuah Komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2012/07/28/kaca-eunteung/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: