tukang he’es

Oleg: lain euy, jiga anu enya weh biaeu tah anu ceramah di masigit, eta hohoak ka setan nitah dilawan ceunah,,, !

uhro: beu !,,, kutan, kitu nya ?,,,

Oleg : euhhhh,,, da sia mah da ngadon hees kamasigit teh, lain ngareungeukeun ceramah !

Uhro : nyeta teu kiat kang, meni tunduh kacida, ari tos gek calik di masigit teh,,, hehee

oleg : kieu euy caritana mah,,, ceunah tadi ceuk si ustadz teh, bahwa dina diri urang teh aya maling anu KUAT anu osok marengan jiwa pikeun nguji dina kahirupan urang,,, anu rek nyokot kateguhan kayakinan urang ku cara mere kasieun, was2, hoream jeung sakabeh kaambek jeung kakeuheul,,,

Uhro: Hanjakal kuring sare kang, jigana rame tah carita si ustadz teh,,,

Oleg : bongana sia mah beut he’es wae gawe teh atuh. cing ari ceuk tukang hees kumaha tah cara ngalawanna? aing mah geus di bere cara ku si ustadz tadi di masigit,,, !!!

uhro : ari saur simkuring mah gampang kang, da sadayana maling mah intina hayang lebet ka jero bumi anu aya eusian,,,

Oleg : maksudna ??!!!,,,

Uhro : langkung getol urang didamel, langkungi kiat urang ngompa sumanget, langkung teguh kayakinan kaimanan urang, langkung kuat oge manehna ngupayakeun ngadobrak sagala pertahanan urang,,,

oleg : hmm,,, heueuh euy kaharti,,, terus !!

Uhro : ari saur simkuring mah, manehna sayaktosna LEMAH,,,

Oleg : ah sia mah sok nyanyahoanan we,,, ceuk si ustadz oge KUAT nyaho !

uhro: margi kieu kang, upami eta dianggapna UJIAN, da pasti sagalarupi oge anu diujiankeun mah sabanding sareng kamampuhan urang, tapi nyakitu tea,, upami teu taliti mah urangna, kirang2na mah bakal kajebak kana pola sareng strategi anu lepat,,, sareng justu tiasa ngajantenkeun urang beuki lemah,,,,

Oleg :,,, GELOOOOO,,, ieu tukang he’es nepi kadieu ngimpina,,,gkgkgkkk,,, heueuh,,, terus kumaha euy,,???

Uhro : upami urang keketeuyeupan nyandak peso, cirikeun sareng kanyahokeun yen “simanehna” teh bakal nyandak bedog anu, kitu oge pestol,,, manehna bakal nyandak bazoka,,,, naon wae anu dicandak ku urang sareng anu disiapkeun pikeun ngalawan anjeuna, tah anjeuna mah langkung siap oge🙂

oleg : beu,,, ! jadi kudu kumaha atuh euy ketak urang teh ???,,,

uhro : kieu kang,, saleresna anu diperyogikeun sareng anu kedah dilakukeun teh nyaeta ngaHIRUPan lampu sa CAANG-CAANG na. margi, manehna teh pan anu ngahuni kegelapan (poek),, pasti manehna bakal SIEUNeun tah ku CAHAYA mah,,,, hehee

oleg : kela euy,, ku aing can kaharti,,,, !!!

uhro : lah dipercaya teuing atuh kang pirakadar tukang he’es, ULAH diPIKIRan komo diSADARi,,, hayu ah, urang kasab deui angguran mah🙂

BS

Published in: on 10 Juli 2012 at 5:20 pm  Tinggalkan sebuah Komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2012/07/10/tukang-hees/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: