someah kasasama

Oleg : Ki pan aki mah tos sepuh, sim kutil teh parcanten ka aki anu tos legok tapak genteng kadek, tos sering nuang angeun hasem sareng nyatrukan uyah ganduan susuguh si nini pan,,,hihhiii

Aki2 : angger ilaing mah ari geus ng-oleg kolot teh,,, sok2 weh rek ngawangkong mah tong loba gulak gilek jiga beuheung si mik tison :p

Oleg : hahhaaa,,, supados teu seurieus teuing weh atuh ki,,, hihihiii

Aki2 : heu-euh kumaha ilaing weh,,, (*rada jaim)

Oleg : kieu Ki,,, abdi teh sok sering ngadangu carios “jalmi2” anu “pangkatna” luar biasa,,, sapertos karuhun anu dipuusti, siliwangi, nabi khidir,, jst.

Aki2 : enya ceunahhhh,,, anu bisa muncul iraha wae, dimana wae, bentuk saha wae pikeun ngadatangan manusa anu baris dibere pelajaran dina ieu kaHIRUPan,,, Da ceunah bakal datang jeung inditna oge teu disangka-sangka, ngan cirina nyatana mere “seungit” (wawangi),,,

Oleg : jadi sesah Ki milarianna nyaaa,,???😦

Aki2 : ah teu susah, ceuk aki mah,,, !

Oleg : naha teu sesah Ki?,,, saur aki anjeuna bakal minda rupa janten saha wae pan,,, kumaha abdi bisa apal mun eta anu aya dipayuneun teh anu nuju dupilari ku abdi? sareng naon tah ciri2na,,,?

Aki2 : Gampang jang !,,, satiap jelema anu aya dihareupeun ilaing, urang kudu ajrih. Saha anu nyaho yen eta teh jelema anu keur ku anjeun diteteangan atawa ditungguan tea,,, saur sepuh mah,,, urang teh kedah someah kasasama,,, ka kolot kudu ngahargaan, kabudak kudu ngajenan ! nurunkeun saundak leuwih handap ka EGOan diri,,, nya eta kabeh carita teh sing ngajadikeun kaSADARan dina kaHIRUPan urang.

nya urang babarengan weh jeung aki diajar ka papada HIRUP tea jang,,,

Oleg : oh,,,

Published in: on 10 Juli 2012 at 5:51 pm  Tinggalkan sebuah Komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2012/07/10/someah-kasasama/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: