Oleg ngadunga

Aya hiji pamuda pangangguran anu getol ibadah nepika berang peuting tara tingaleun mamawa tasbe ngagungkeun Gusti-na.
dihiji waktu eta jajangkar teh kasengsrem ku hiji wanoja, nya boga karep hayang jalan2 mawa ulin malem mingguan bebendena.

keur persiapan nke peuting, manehna kokodok kanu saku calana sugan aya duit poho anu nyempil dina saku calana atawa kameja,,, na dimana duit teh nya ?, asa teu nyimpen tapi euweuh,,, *ceuk pikirna

:p

kusabab diteng dina erang2 ge euweuh, rek menta ka kolot era,, nya ahirna manehna leos ka cai terus beberesih, laju asup ka kamarna terus gek diuk mujas medi ka pangeran,,,

untung keur manehna, sabab bisa “ngobrol” jeung Gusti-na

eusi obrolanna kurang leuwih jiga kieu :

Oleg : Gusti,,, abdi teh jalmi miskin ku harti anu tuna ku harta, bade aya pitaroseun ka pangersa Gusti _/\_

Gusti : hmm,,, terus !

Oleg : sakumaha lamina ari sajuta taun mungguh Gusti ?

Gusti : Sajuta taun keur maraneh, samenit mungguh kami !

Oleg : oh muhun, dupi artos sa triliun sakumaha pikeun Gusti ?

Gusti : sa triliun saperti saperak pikeun aranjeun !

Oleg : nun Gustiiiii,,, mugia kersa masihan sa perak we kanggo simkuring malem mingguan enke wengi,,, *bari ngalengis

Gusti : Heug,, !!! Dagoan we samenit ku anjeun !

oleg :,,,, ??!!&@%$#!???

Published in: on 10 Juli 2012 at 5:47 pm  Tinggalkan sebuah Komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2012/07/10/oleg-ngadunga/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: