ngasah bedog

Oleg : wah,,, wah,,, isuk keneh geus ngasah bedog euy,,, rek tarung jeung saha ??!!,, Hahahaaa

uhro : ah henteu, ieu nuju dirawatan weh kang, da simkuring mah teu gaduh musuh,,,

oleg : laiiiiin,,, bisi weh rek ngajorag anu rek nganyeyeri atawa ngahina ka ilaing, gning teu saeutik babaturan ilaing anu teu resepeun ayeuna mah pedah tara iilueun kana riributan,,,, majar maneh geus teu solider ka babaturan :p

uhro : ah sawios kang, saur sepuh ge dimana aya anu ribut urang kedah “misah”, sanes misah anu nuju ngontab kunapsu, tapi urang anu kedah tiis misahkeun diri, bisi cilaka !
atuh upami aya anu nganyeyeri atawa ngahina teras terasan, nya anggap we urang teh bedog anu nuju di asah atawa dihampelas. pastina manehna bakal ngagores jeung karasa nyeri. Tapi akhirna mah, urang bakal bersih jeung cahayaan jiga ieu bedog,,, sedeng nu kararitu,,, TEU GUNA !

oleg :,,, hmmm

Published in: on 10 Juli 2012 at 6:00 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2012/07/10/ngasah-bedog/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentTinggalkan komentar

  1. siiip lah ke bade ngasah bedog atuh abdi oge.
    Ajang meuncit hayam. Kumaha lamun botram rame jigana na mah nyah.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: