gagaro teu ateul

Aki2 : kunaon maneh Oleg pipilueun gegetret sirah?

Oleg : nya pan abdi mah budak keneh, janten sagala tindak tanduk ge kumaha sepuh,,,🙂

dupi aki kunaon atuh gegetret, naha seueur kotombe sapertos abdi,,, hihihiii

Aki2 : nyeta aki teh rada rieut hulu jang,,, bieu aki tas hanjat ti imah anu tas balik ti Arab,,, CEUNAH ceuk si ustad, lamun eta jelema teh geus jadi tamuNa Gusti ayeuna balik deui katanah air dengan selamat,,,, uhuk,,, uhuk,,, aki masih lieur keneh mikiran eta omongan, ilaing pipilueun kami gegetret !

Oleg : na make kedah lieur sagala Ki, urang siapkeun weeee atuh sagala rupina, ke dimana Gusti na urang Arab datang ka Nagri urang, urang bagjakeun apan didieu mah urang anu jadi tuan rumahna,,,, hihihii

Aki2 : Siahhhh,,, ari nyarita teh sok kamana mendi !!!

Oleg : Kabuuuurrrrrr,,,,,, hihihiiii

Published in: on 10 Juli 2012 at 6:19 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2012/07/10/gagaro-teu-ateul/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 KomentarTinggalkan komentar

  1. Haha…..kee aki sugan we nyandak oleh2 cai jam-jam…urang nyuhungkeun. Jiga kumaha nya cai jam-jam

    Ceuk oleg.

  2. Aki kumaha lamun kuramas ku cai jam-jam nya…
    Cenah cai ti Arab. Cai jam-jam eta cai Suci.
    Kumaha tah aki. Hehee….:)

    • sadayana cai oge suci (tingal bag-bagan cai suci sareng nyucikeun), mangga teh teuing bade dikuramas ku cae eta oge seun.
      ukuran kasuciaan sanes diukur ku tempat dimana kaluarna eta cai, nanging kedah kaluar tina pikir sareng manah anu bersih (suci). Sanaos dianggo guyang ge eta cai ari pikiran sinareng manahna masih keneh aya rereged mah rupina,,, nya kitu tea seun🙂


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: