Ronggeng Tujuh Kala Sirna

download file klik disini

***

Published in: on 7 Mei 2011 at 5:23 am  Comments (12)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2011/05/07/ronggeng-tujuh-kala-sirna/trackback/

RSS feed for comments on this post.

12 KomentarTinggalkan komentar

  1. Hatur nuhun kang ncep,…
    mugi nyayogikeun pantun anu lian na oge
    mugi dipaparin kasaean

    • sami2,,,, manawi pareng seun,

      Rahayu

  2. Bade tumaros Kang..pami maos Ronggeng 7 ieu,musyrik teu?

    • mugia kersa nuduhkeun, palihmana musyrikna Kang?
      Htur nuhun sateuacana. Rahayu

  3. sae kang,,,mung ngadowloadna rada sesah,,,hehee maklum kompi na rada jadul panginten…..nyuhungkeun di emailkeun weh kang ka fb biasa….haturnuhun sateuacana….ruhui Ra-hayu _/\_

  4. parantos,kang…didownload…haturnuhun……_/\_

  5. kang abdi katanji buku ronggeng tujuh kala sirna, dimana abdi tiasa ngagaleuh buku eta, hatur nuhun

    • link na dikintun kanu inbox ku sim kuring,,,
      mangga di ilo Kakang.
      Rahayu

  6. kang abdi katanji buku puraga djati, dimana abdi tiasa ngagaleuh buku eta, hatur nuhun, rahayu

    • mangga, ku abdi dikintun sareng link puraga jatina oge.

      sami2,,,, Rahayu


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: