puraga djati

Tutungkusan karuhun, anu kedah dipulasara ku urang

bilih peryogi file-na mangga kantun klik gambar dihandap ieu kanggo nga-download-na. Htur nuhun

Klik kanggo ngadownload file-na

***   R u hu i  R a h a y u  ***

Published in: on 2 Mei 2011 at 4:49 am  Comments (40)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2011/05/02/puraga-djati/trackback/

RSS feed for comments on this post.

40 KomentarTinggalkan komentar

  1. biasa kang,kintunkeun weh link na,diantos kang,haturnuhun…..Ra-Hayu _/\_

  2. sakali deui haturnuhun….Ra-Hayu _/\_

  3. nyuhunkeun link na kang, nuhun.

    • tos dikintun kanu email,,, parios we

  4. Hatur nuhun ki euncep..
    Rahayu..

    • sami2 Kang,,, RAHAYU

      mangga parantos di email. di cek we,,,

  5. Abdi oge nyuhunkeun… kang…. Hatur nuhun…

    • mangga parantos di email. di cek oge di inbox FB na

      RAHAYU

  6. Sampurasun….
    Punten kang bade nyuhunkeun linkna.
    mangga… hatur nuhun sateuacana🙂

    • Rampes,,,,

      parantos dikintun.
      mangga di cek email salira.

      Htur nuhun tos kersa mulasara tutungkusan karuhun, bagea !

      Rahayu

      • Sawangsulna kakang, mugia dina ayana ieu websit tiasa ngabantos kabaraya-baraya sadaya pikeun nambih pangatahuan sareng elmu kanggo urang sadaya. wilujeng tepang sareng Abdi Arie urang Karawang Jawabarat.
        mugia dina rojongan tepangan ieu tiasa manjangkeun silaturahmi antara abdi sareng baraya sunda nu aya di nagari ieu. hatur nuhun pisan kintuneunnana. katampi pisan kang. wasslam

  7. TANKS FOR YOUR INFORMATION

    • you are welcome,

      I have sent the link that you need.
      check your email address, please

      Rahayu

  8. HATUR NUHUN IMFORMASINA

  9. punten kakang, tiasa nyuhunkeun deui teu kang linkna. kumargi nu kamari hilap kadelet. punten parantos ngarerepot🙂

    • mangga, tos dikintun ka email. di cek we

  10. Sampuransun Kang…….sae pisan kang situs na….sareng seja nyuhunkeun widi ngadownload….hatur nuhun

    • Rampes,,,

      Htur nuhun tos linggih di ieu blog
      Rahayu

  11. Kang kahilapan pami link na teu acan aya…punten nyuhunkeun dikintunkeun,,,hatur nuhun sateuacanna

    • mangga di ilo di email. parantos dikintun link anu dimaksad,
      manawi aya manfaatna kanggo urang sadayana.

      wilujeng ngundeur file na.
      RAHAYU _/\_

  12. sampura sun
    kang abi bade nyuhunkeun atuh link na

  13. sampura sun
    Punten kang abi bade nyuhunkeun linkna. hatur nuhun nya

    • Rampes,,,

      mangga, link na tos dikirim ka email. kantun ngundeur

      Htur nuhun tos linggih diieu blog. Rahayu _/\_

  14. sampurasun

    sapuk kang teu nyangki padumukan ditatar borneo masih mikacinta, mikadeuhdeuh jeung panceug dina KISUNDA.
    punteun kang nyuhunkeun linkna PURAGA DJATI, sugan aya koreheun keur anak incu.

    Rampes

    • Rampes,,,

      sae, mangga Kakang. Link anu dimaksad tos dikintun ka email salira. Mugia manfaatna ka rasa kanggo diri urang khususna oge kanggo sadaya seuweu siwi.

      Rahayu,,, Rahayu,,,

    • rampes,,,

      mangga, tos dikintun ka email salira

  15. Sampura sun
    punten Kang abdi nyuhunkeun linkna
    hatur nuhun sateuacanna

    • Rampes,,,

      mangga di cek email salira. link parantos dikintun
      Rahayu

  16. ass.. kang mohon maaf di cover puraga djati diatas tulisannya ada angka 2 apakah ini jilid kedua atau ada jilid 1 nya..kalau misalkan ada mohon saya dikirimkan linknya..hatur nuhun sateuacanna yusuffirmansyah81@yahoo.com

    • rampes,

      nomor pada cover PURAGA DJATI itu menunjukan redaksi klo itu ebook ke 2 yang saya terbitkan

  17. Assalammualaikum
    kang punten bilih ngarerepot…
    tiasa nyuhungkeun link na…
    sareng hatur nuhun tiasa ngaos jentre perkawis KUDJANG…
    nembe ayeuna aya link anu jelas jentre ngaguar perkawis TUTUNGKUSAN KARUHUN…

    hatur nuhun

    RAHAYU

  18. sampurasun

    kawentar anu diaji, kasadu anu disuluh mugia kersa ngiring neda pangaweruh ti pangersa. diantos linkna.

    rampes.

  19. tiasa kang

  20. sampurasun kang.. nyuhunkeun file na mun tiasa nu ti awal sampe nu ayeuna, abdi nuju haus ieu..supados kahartos kana manah.. punten ngarerepot sateuacana.. hatur nuhun mugia selalu aya dina kabagjaan kang.

    • rampes,

      ahuung !
      Htur nuhun dungana, samulihna.

      mangga di ilo email salira.

      r a h a y u


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: