jampe Nguseup

 

nini beutekuk hulu
aki betekuk hulu
nu mondok di gowok cadas
sor blenong 3x
kirim aing cacing kuning
tali na rantay emas
jol aing jol sia
ah lauk 3x

 

 

Published in: on 23 Desember 2010 at 4:54 pm  Comments (17)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2010/12/23/jampe-nguseup/trackback/

RSS feed for comments on this post.

17 KomentarTinggalkan komentar

  1. rek di cobian susuganan matih ..

  2. mangga Kg Beben,,,
    mung sing waspaos, ieu jampe tiasa matih uami eta useup diturunkeun di balong anu aya laukna, sareng walungan anu aya laukan.

    supagi jampe yasa matih, useupna oge bangenan🙂

  3. cobian entong nya…?

    • hehee,,, teu langkung salira🙂

  4. cobian entong nya…?

    http://ciburuan.wordpress.com/2010/08/17/ngabuburit-nguseup-di-wahangan/

  5. Sareng jampe mencit hayam atuh kang. Hyong trang

  6. punteun….ijin ngamalkeun kang,haturnuhun sateuacana.mangga

  7. kang anu lain dai att jampe ngusep teh,, heg nu matih

  8. Bade nyobian sugan we atuh matih

  9. sampurasun… kang sim kuring amit rek nyobian ngamalkeun elmu pamake tur anu lianna. sing matih. Hung Ahung!

  10. kang rek di cobiannya. nyuhunken ridona. hehe….

  11. hehe enyaan kitu

  12. cing upami jampe nguseup, kumaha atuh..

    • Parantos di cobian kang, teu matih atu da.. eleh deui urang..

      • naha nguseup teh aya basa eleh sagala?,,,
        boa-boa disalah gunakeun boga pamake teh🙂

  13. nyuhunken rido diamalkeun kang


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: