Rajah Nganuhunkeun tina sagala nikmat

Pun sapun sampurasun

Ka Indung nu ngandung

Ka Rama nu ngayuga

Ka Indung nu teu ngandung

Ka Rama nu ngayuga

Kadulur opat kalima pancer

 

bul kukus aing kukus tunjung

mangka nyurup kanu lembut

mangka nyerep kanu lenyep

sakiwari ieu hayang diadu kanu ruhur

dijajak ku para hiyang

diangken ku ruruhur

wali pulih nu aya di bumi

nu remat ku aya di langit

 

Pun sapun ka sang rumuhun

Pun sapun ka karuhun

pun tabe pun ka nu kumelip

ti luhur sausap rambut tihandap sahibas dampal

seja ngadeuheus kanu wening

seja seba kanu sudha

 

sakiwari rahayu jeung nu rahayu

darajat ku nu rahayu

kai sungsang ti majungjang sagala sakti

kaula ngahiras gawe ka ratu batara tunggal

pangjagakeun tinu badagna

pangjagakeun tinu lembutna

hirup jeung huripna

hurip jeung hirupna

hirup aing

hurip aing

kekeclakan aing

 

 

Ahung

Published in: on 4 Desember 2010 at 8:18 am  Tinggalkan sebuah Komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2010/12/04/rajah-nganuhunkeun-tina-sagala-nikmat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: