RAJAH GUNUNG GEDE

SAMPURASUN
JALEULEUJA … JALEULEUJA … JALEULEUJA
SUNDA CAANG BRAY
SUNDA JAYA DUG
SUNDA TANDANG NYANG
NU MILAMPAH BRAY
NU REK TANDANG JUNG
SUNDA CAANG NANJUNG
PUSER JAGAD … PUSER ANGIN
PUSER ANGIN … LILIMBUNGAN
PUSER ANGIN … JATI AING
JATI AING … ANU AING
SUNDA NYAANGAN JAGAT … NANJUNG DI IEU TEMPAT
SUNDA NU NANJUNG DI IEU TEMPAT … KAJOJO KU BALAREA
DANGIANG SUNDA JADI TANGTUNGAN BALAREA
BUANA NYUNCUNG … BUANA PARAHYANGAN
BUANA PANCA TENGAH … BUANA URANG
BUANA LARANG ULAH KA SABA KU URANG
JAGAT PALANGKA DI SANGHYANG RESI
JAGAT KRETA DI SANGHYANG RATU
JAGAT DARANAN DI SANGHYANG RAMA
TRI TANGTU DI JAGAD BUANA
GUMULUNG LIR PATANJALA
PATANJALA NU KAHAYUKEUN HIRUP
LANGGENG JAYA DI BUANA
PATANJALA NU NGERETAKEUN BENER
UNGGUL DI MEDAN JURIT
PATANJALA ANU WENING ATINA
CAANG GUMAWANG SEDA NISKALA
TANGTUNGAN PATANJALAJIGA CAI
NU NGAMALIR DI WAHANGAN
NANGTUNGNA AGUNG … DA TEU GUMANTUNG
DANGIANGNA LUHUNG … DA TEU NGAGANTUNG
SAJATINA TANGTUNG … AING GALUNGGUNG
CAANG … PUTIH … BERSIH
SUNDA GUMULUNG … KU DARMA PATANJALA SAKTI
REGEPKEUN …
RASAKEUN …

Published in: on 4 Desember 2010 at 8:20 am  Tinggalkan sebuah Komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2010/12/04/rajah-gunung-gede/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: