Jampe nu Gering

 

Kaula deuk ngabuktikeun nu nulis diri, mukakeun wekasan badan Si…..(sebat ngaran nu gering nyambung ka INDUNG BAPANA)

Asl cai anu putih

Lain cai anu putih

Ngaguruntul geus jadi balung

Ngagerentel geus jadi hate

Ka luhur embun-embunan

Ka handap jadi sari jadi rasa

ADI SARI MANGUN RASA

Published in: on 4 Desember 2010 at 8:33 am  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2010/12/04/jampe-nu-gering/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentTinggalkan komentar

  1. pool desk didnt

    Jampe nu Gering | obat awet ngora


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: