kudu percaya ka pamajikan !!

keur mejehna tengah poe, mang Uhro (*sebut weh kitu ngarana) keur jungkir-balik bari nyepengan beuteungna katingali adugsongkol, nahan kanyeri anu kacida. katingali ti dapur pamajikan guragiru nyampeurkeun datangna sora anu menta tulung… kang, kunaon kang..?? ….kang !!

ngajedog siah… nyaho aing keur…aduhhhhh Gustiiii… ampuuuuun, nyi… kunaon ieu beuteung teh..??…aaalaaahhhhh… ampuuuunnnn….

kunaon kang ??… ceuk pamajikana bari hariweusweus…

nyi na meuni nyeri-nyeri teuing ieu beuteung..!! tulungaaaan…. aduuuuhhhh….

kela kang, urang marud bawang heula… tahan kang !!

teu kudu, aing mah ieu kudu kadokter, teukuat nyi….

jeung saha atuh inditna ?? da kuring teu bisa nganteur, di imah euweuh sasaha… jaba budak can balik deuih sakolana… dibalur weh atuh kang ku bawang jeung minyaknya…

sia mah kos kabudak weh kasalaki teh, make dibalur ku bawang…!! menggeus aing rek indit sorangan, ka dokter…

… kacaritakeun di ruangan dokter, kabeneran teu ngantri da keur sepi ari beurang mah pasenna.dijero ruangan dokter nanya ka mang Uhro…

kenapa pak ??… ceuk dokter

ih.. puguh matak kadieu ge teu apal, teuing kunaon.. !! inih pak dokter, saya teh sakit perut, jiga anu kram… ceuk mang Uhro… kitu nateh bari terus nyepengan beuteungna

sanggeus nanya, terus dokter nitah naek kana kasur tempat mariksa pasen…

pak, ini saya kasih tablet supaya perutnya tidak sakit, sehari 2 x pagi dan malam ya..

oh.. muhun den dokter, janteun ieu teh harus diminum… ??

bukan pak, tapi dimasukin ke dubur supaya reaksinya cepat… untuk yang pertama ini biar saya yang masukin, nanti malam bapak bisa minta bantuan istri bapak ya…

oh.. muhun Den.. ke kubapa di wartoskeun carana ka pun bojo…

maaf ya pak tolong buka celananya, terus eta dokter ngasupkeun obat kanu bujur mang Uhro…

dokter elekesekeng ngasupkeun eta obat nepika luat leet kesang menang saparapat jam mah… da mang Uhro teu daek cicing, jigana campur era ku dokter…

sanggeus beres, terus manehna dicalana deui… bari ngoloyong ka tempat diuk, terus mayar obat jeung ongkos pariksa ka eta dokter…. mang uhro langsung balik ka imahna.

siahhh… deuleu nyi, ku dokter mah langsung leungit kanyeri teh… lamun ku bawang mah kaburu paeh manten… ceuk mang Uhro ka pamajikana
tah kuring dibere obat, ngarah teu jadi deui ke peuting pang menerkeunnya… ieu obat kudu diasupkeun kanu bujur akang nyi…

eunya heug, kumaha akang weh… ceuk pamajikana bari ngoloyong ngajewang seuseuhan dina korsi rek ditilepan.

peutingna, di jero kamar… mang uhro, geus disasarung siap-siap menta diobatan ka pamajikana..

pamajikana nyokot obat sasiki, terus nyampeurkeun anu keur nonggeng bari leungen katuhuna nyepengan taktak salakina, anu kenca nyepeungan obat nu rek diasupkeun….

AAAAAHHHH…. HAAAAAHHHHHH…. TOBATTTTT…!!!!

can ge asup ka biwir bujur eta obat, salakina geus ngajerit leuwih tarik tibatan anu beurang basa adog-songkol

pamajikana reuwas…. kunaon kang..!! nyeuri ??… pan ieu masih dina leungeun nyai obatna oge can diasup keun !!

HAAAAAAHHHH…. nyiiiiiii… hampuraaaaa… dasar si nurus tunjung…!!!

kunaon ari akang ?? ongkoh menta hampura, tapi nyarekan nyi… !?%$#&@??

lain…., akang karek sadar lamun tadi beurang eta leungeun dokter basa ngubaran dua nana nyepeungan taktak akang…!!!

HALAAAAAHHHH…… AMPUNNNNNNN…..!!!!!

 

:: Ncep Borneo ,,,, hahaa

Published in: on 2 Desember 2010 at 3:42 am  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2010/12/02/kudu-percaya-ka-pamajikan/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 KomentarTinggalkan komentar

  1. Edunnnnn… hehehe

    • nuhun kang Ted,,, haturan rawuh,,, hehee


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: