BAGEAN KAHIJI,,, kumaha carana mencit ndog ku peso

… heuheuheu,,, abah teh ngarasa bungah ku kasumpingan ujang kadieu kusabab boga maksud ka budak abah…

bagja tinekanan lamun ujang bisa hirup nghiji ngarumahtangga jeung budak abah,,, rek mikanyaah ka budak abah !!,,,

ngan abah teh boga hji pertanyaan ka ujang sa acan abah nyatujuan kana kahayang ujang,,, lain rek ngahalang-halang ieu niat hade,,, poma ulah jadi goreng sangka…

kieu jalu,,, abah teh ieu boga endog hiji ejeung peso… cing pang meuncitkeun ku ujang kumaha carana,,, mangga ulah di engke2 ameh abah bisa buru2 nyalametkeun hidep duaan. sok diantos walerana kasep….

mangga bageur,,, diantos walerana ku abah,,,

Published in: on 24 September 2010 at 8:42 pm  Tinggalkan sebuah Komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2010/09/24/kumaha-carana-mencit-ndog-ku-peso/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: