teu nyaho ,,, !!!

mang Uhro gumbira kacida, sabab geus dua taun nganggur ahirna menang oge pagawean ditarima di hiji parusahaan gede anu ngabogaan kantor sababaraha tingkat wangunanna

 

dina hiji poe manehna mimitian gawe, menang rohangan kantor anu lumayan gareunah. saking ku senang hatena, manehna langsung ngajewang gagang telepon boga niat rek menta nginum ka babu kantor..

 

 

Telepon : “Hallo……?”

 

Uhro : Halow… cing panganteurkeun cikopi karohangan sayah ayeuna keneh… !!

 

Telepon : ” Kurang ajar…..!! nyaho teu jeung saha maneh nyarita…!!!”

 

Uhro : “henteu…. sayah mah tidak nyaho, kunaon kitu ??”

 

Telepon : “SAYAH PRESIDEN DIREKTUR DI PERUSAHAAN IEU.. NYAHO……!!!”

 

mang Uhro teu eleh gertak, terus ngabales…

 

Uhro : “Oh.. maeunya….! nyaho teu jeung saha Bapak ngomong ayeuna ….?”

 

Telepon : “teu nyaho…!!”

 

Uhro : “Syukur atuh mun kitu mah…” mang Uhro terus nutup gagang telepona🙂

 



cag.

Published in: on 18 Agustus 2010 at 3:20 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2010/08/18/teu-nyaho/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentTinggalkan komentar

  1. hahahahaha…teu nyaho….. meni lucu pisan euy….


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: