eungap dada

aya sakadang beurit anu sok ngarasa engap dadana, meh teu bisa ngarenghap kusabab sieun ku sakadang ucing. tukang sihir anu ningali sakadang beurit ngarasa karunya, terus dirobah kusihirna eta beurit jadi ucing.
tapi eta berurit anu geus jadi ucing jadi robah sieun ku anjing,
terus tukang sihir ngarobah deui eta ucing jadi anjing.
ayeuna eta anjing jadi sieun ku maung..
geus jadi maung, terus ganti deui kahariwang teh ku tukang moro
nya akhirna eta tukang sihir teh nyerah..
ngajadikeun deui sakadang beurit, dibalikkeun ka mimiti, bari nyarita…

“naon wae anu ku urang dilakukeun pikeun anjeun, moal bisa nulungan
sabab maneh ngabogaan hate sakadang beurit..”

~Cag

Published in: on 29 Juli 2010 at 2:01 pm  Tinggalkan sebuah Komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2010/07/29/eungap-dada/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: