diadu kasaktian ngingsreuk,,,

 

 

hiji peuting di hiji statdion diayakeun lomba ngingsrek irung. saha anu bisa nyedot barang ku irungna, eta anu meunang

aya tilu peserta anu didatangkeun di panjuru dunya, anu geus ngaliwatan sababaraha seleksi di nagarana. wasit geus mere aba-aba yen lomba geus rek di mimitian.

jawara kahiji… (manehna nyokot ancang-ancang, ngaluarkeun napas tina dadana).. siaaaaap… Ya..!!

barang manehna nyedot napas… meja anu aya dihareupeuna ngaleungit… !! jawara anu kahiji geus hasil ngasupkeun meja sakali ingsreukan kanu irungna.

Jawara anu kadua oge mulai ancang-ancang,,, huuuusp!… sajorelat lomari baju anu aya dihareupeun anu lalajo ngaleungit…. wasit ngomong make sapeker ” jawara anu kadua geus hasil ngasupkeun lomari kanu irungna…. !! anu lalajo reang, kumeucreuk bari kaleprok….

ayeuna bagean Jawara anu katilu… kabeh anu lalajo jeung wasit marencrong kanu irung eta jawara, katingali sabot nyokot ancang-ancang… teu disangka, saharita lampu di eta stadion pareum.

anu lalajo geunjleung…. ribut cing karoceak !!

kadenge sora wasit nyarita :

hey.. penonton.. !!! ayeuna urang kabeh aya di jero irungna… !!!

 

Hahahahahaaa,,,,  gera marandi kaituh ,,,, hahahaaa

 

 

link fb

Published in: on 24 Juli 2010 at 9:56 pm  Tinggalkan sebuah Komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2010/07/24/diadu-kasaktian-ngingsreuk-2/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: