konsultasi masalah jodo jeung kolot,,,,

 

Jang Uyéh keur konsultasi ka Bah Oding perkara jodo.

“Abdi gaduh cita-cita, upami kaparengkeun nikah téh hoyong ka istri anu gaduh masa depan terang. Manawi Abah tiasa masihan bong-bolongan, kumaha carana nangtoskeun éta istri gaduh masa depan terang?”

“Nya gampil, tempo wé lamun manéhna maké gelung,” ceuk Bah Oding tandes pisan.

“Maksadna kumaha Abah, asa kirang ngartos abdi mah?”

“Enya lamun hayang apal naha éta awéwé boga masa depan terang mah tinggal ditempo wé lamun manéhna maké gelung. Lamun éta gelung dipakéna di tukangeun sirah, pasti manéhna boga masa depan terang. Sabalikna lamun éta gelung dipakéna di hareupeun sirahna, pasti masa depanna bakal poék!”

“Na ngajawab téh sakacamplungna? Ari Abah jadi kokolot téh kungsi sakola heula atawa henteu?!” ceuk Jang Uyéh semu ambek.

Gejlig manéhna indit ninggalkeun Bah Oding,,,,

 

Published in: on 14 Juli 2010 at 1:53 am  Tinggalkan sebuah Komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2010/07/14/konsultasi-masalah-jodo-jeung-kolot/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: