bener ieu mah,,, pakta ilmiah !!

Nyaho teu, lamun urang ngajorowok terus-terusan salila 8 taun, 7 bulan jeung 6 poe, energy anu dikaluarkeun ku urang cukup jang manaskeun sagelas kopi (keur naon? Teu sabanding jeung hasilna)

Lamun urang hitut sacara konsisten salila 6 taun 9 bulan, bakal ngahasilkeun gas anu cukup keur nyiptakeun energy anu diperlukeun alam pikeun nyieun bom atom. (tah.. lamun ieu rada mending lah, rada sabanding jeung gawena)

Lilana orgasme hiji babi jalu bisa nepi ka 30 menit lilana !! (mun aya anu minat reinkarnasi milih jadi babi). *jadi heran euy.. naha bisa-bisana nyaho soal ieu….

Ngadagor-dagorkeun sirah kanu tembok bakal ngabeakkeun 150 kalori satiap jam-na. (hmm…aing masih keneh kapikiran eta soal babi tadi, naha beut bisa kitu..)

Tina lobana spesies, ngan manusa jeung lumba-lumba anu bisa ngalakukeun seks jadi hiji kasenangan. (oh.. paingan atuh eta sebabna lamun si Flipper lumba-lumba sok senyum-senyum jeung babi bisa orgasme 30 menit ?? teu adil.. teu adil !!)

Sakabeh beruang anu aya dikutub kidal. (memang saha anu peduli?? Terus timana beut bisa nyaho ?? )

Cucunguk sanggup bertahan hirup salila 9 poe bari euweuh sirahan, saacan paeh kusabab kalaparan. (hiiii.. syeeereeem.. tatutttt )

Kutu sanggup ngaluncat sajauh 350 kali panjang awakna. Kira-kira sarua jeung manusa ngaluncat sajauh lapangan mengbal !!!
(30 menit bro… kabayang teu sih ??… jeung naha kudu BABI ?? )

Simeut Jalu teu bisa ngabuahi bikangna salila huluna masih keneh napel dina awakna. Si bikang kudu mulai ritual seks kucara menggal/motongkeun hulu jaluna. (mudah-mudahan euweuh anu ngabejaan soal babi tadi…)

Tina sababaraha jenis Singa sanggup kawin saloba 50 kali tina sapoe. .. (boleh.. lah…, tapi lewih gelo babi… quality over quantity bow..)

alat perasa dina kupu-kupu nyaeta sukuna…. (Hiiii… garetek…)

sato laut teu bogaeun otak… (ah tong boroning sato laut, dalah manusa ge aya)

sangges maca pakta ilmiah ieu kabeh, kasimpulana..tetep,
Geloooo oge eta babi….. hehehe

Published in: on 13 Juni 2010 at 9:52 pm  Tinggalkan sebuah Komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2010/06/13/bener-ieu-mah-pakta-ilmiah/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: