sirem jeung tongo

 

 

aya sireum jeung tongo keur jln2 dibasisir  kuta bali, teu lila maranehna  ninggali leuweng geuleudegan… terus arasup ka eta leuweung beuki kajeuro singhoreng aya guha dijero eta leuweung  teh…

sireum  : wani teu maneh asup ka jeuro guha??

tongo : geus weh maneh nu asup mah, keun kuring nu ngajaga diluar… lamun aya nanaon ku kuring dijorowokkeun

 

akhirna  eta sireum  asup kajero guha… pas geus dijero.. ternyata euweuh nanaon, ngan bau lukut nu aya.

Waktu sireum  arek balik kaluar… siga aya nu asup.. ari disidik sidik jiga oray… asupna lalaunan… kusabab kasered manehna mundur…  sabot manehna mundur, itu ge ngadon mundur…  sireum  maju… eta oray ge maju… akhirna manehna cicing, nungguan … na pikirna naha naon eta kahayang  oray teh..??  ari ditunggu-tunggu bari di ilikan tikajauhan eta oray teh beut beuki gancang maju mundurna…. eta sireum anu dijero beki sieun sabab eta oray matana molotot kamanehna…. bari beungeutna burahay beureum, bari ngadegdeg eta sireum ngomong… hapunteun bilih abdi salah asup ka ieu tempat… teu aya maksad nanaon lebeut kadieu… tapi eta oray lain ngajawab ngadon beuki molotot bari ngaburakeun  peurahna… cruottt…cruottt…cruooottt…..

 

can ge eta sireum nyarekan …. eta oray kaluar ngagolosor lalaunan pisan.. barang manehna kaluar bari jeung  jibrug ku peurah eta oray…. manehna papanggih jeung  babaturana, bari naya ka eta tongo : oey… na ari maneh deuleuka kababaturan teh…teu nyarita lamun arek aya anu asup… ongkoh arek ngajorowok ngabejaan…

 

tongo  nyarita : kumaha arek ngomong… sababaraha kali kuring aya nu nenggeulan ku karung lanyed…… nya kuring ngahephep weh da sieun

sireum  : … olohok teu ngarti….???@!$#

 

::Ncep Borneo

Published in: on 28 Mei 2010 at 2:40 pm  Comments (6)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2010/05/28/sirem-jeung-tongo/trackback/

RSS feed for comments on this post.

6 KomentarTinggalkan komentar

  1. Goblog ieu carita Hahahahahah
    Kumaha rasana Lamun Urang nu jadi Sireum’y???

    • bakal sami nasibna, diteunggeulan ku karung lanyed,,, Hahahahahaaa

      • oray kasur…hihihi
        mun orayna nganggo kupluk pasti sireum leuwih sieuneun kang…hahaha

  2. Hahahahaaa,,,,
    kang Matt, beu !!,,, disangka aya ronda atuh keur kont*ol,,, Bwuahahahahaaa

  3. hahahahaaaa hayang utahh ngadenge carita ieuuuu….
    sha nu nyieunna sihhh..?ku urangg d sewa laghhh gera ngabodr deuiii hahahahahahaaaa..
    lainn orai tamaghhh kan,,jutttt mrnnnnn
    jeung lai guha deuiihhhhh tapi meekkkk..!

    • Hahahahahaaa,,,, mahal kang nyewa sayah mah, teu cukup ku domba lima mayarna oge,,,, hahahahaaa

      bari nage,naha beut hayang utah atuha,,, hahahaha
      da ieu mah carita Original Taste,,, hihihii
      lumyan lah, ubar jamedud jeung awet ngora🙂

      Htur nuhun tos linggih di blog sim kuring seun, bagea,,,


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: