euweuh deui nu sejen

“ Nothing Else Matters  “

~ METALICA ~

 

 

So close, no matter how far

sakitu deukeutna teu paduli jauh

Couldn’t be much more from the heart

teu bisa ngaleuwihan ti jero hate

Forever trusting who we are

salilana percaya saha diri urang

and nothing else matters

jeung anu laina teu berarti nanaon

 

 

Never opened myself this way

teu pernah muka diri siga kieu

Life is ours, we live it our way

hirup milik urang, urang jalani kucara sorangan

All these words I don’t just say

sakabeh ieu kecap teu saukur ucapan

and nothing else matters

jeung anu laina teu berarti nanaon

 

 

Trust I seek and I find in you

percaya anu ku urang diteangan jeung dipanggihan dijero diri anjeun

Every day for us something new

tiap poe eukeur urang sagalana anyar

Open mind for a different view

muka pikiran jang pamahaman2 anu beda

and nothing else matters

jeung anu laina teu berarti nanaon

 

 

never cared for what they do

teu paduli naon anu ku batur digawekeun

never cared for what they know

teu paduli naon anu ku batur dikanyahokeun

but I know

tapi urang nyaho

 

 

So close, no matter how far

sakitu deukeutna teu paduli jauh

Couldn’t be much more from the heart

teu bisa ngaleuwihan ti jero hate

Forever trusting who we are

salilana percaya saha diri urang

and nothing else matters

anu laina teu berarti nanaon

 

 

never cared for what they do

teu paduli naon anu ku batur digawekeun

never cared for what they know

teu paduli naon anu ku batur dikanyahokeun

but I know

tapi urang nyaho

 

 

Never opened myself this way

teu pernah muka diri siga kieu

Life is ours, we live it our way

hirup milik urang, urang jalani kucara sorangan

All these words I don’t just say

sakabeh ieu kecap teu saukur ucapan

 

 

Trust I seek and I find in you

percaya anu ku urang diteangan jeung anu dipanggihan dijero diri anjeun

Every day for us something new

tiap poe eukeur urang sagalana anyar

Open mind for a different view

muka pikiran jang pamahaman2 anu beda

and nothing else matters

anu laina teu berarti nanaon

 

never cared for what they say

teu paduli naon anu ku batur diomongkeun

never cared for games they play

teu paduli manehna rekmaenkeun naon

never cared for what they do

teu paduli naon anu ku batur digawean

never cared for what they know

teu paduli naon anu ku batur dikanyahokeun

and I know

urang nyaho

 

 

So close, no matter how far

sakitu deukeutna teu paduli jauh

Couldn’t be much more from the heart

teu bisa ngaleuwihan ti jero hate

Forever trusting who we are

salilana percaya saha diri urang

and nothing else

anu laina teu berarti nanaon

 

 

~ METALICA ~

manalika haseum “rasa”na

 

bilih aya anu panasaran kawihna jiga kumaha,

mangga langsung dipurak we  MANALIKA -na ,,,, hehee

 

****

Published in: on 8 April 2010 at 2:46 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2010/04/08/anu-lain-teu-berarti-nanaon/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 KomentarTinggalkan komentar

  1. Emang pas gitu kalau dinyanyiin?
    🙂 Salam,

    Mochammad
    http://mochammad4s.wordpress.com/
    http://notulabahasa.com/
    http://piguranyapakuban.deviantart.com/

    • hehee,,,

      alunan lagu dan musiknya yang PAS,
      dan yang bikin adem KATA-KATA nya,,,

      salam🙂

  2. (Y)


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: