pupuk

teu sakabeh anggapan goreng eta goreng

jiga kebon atawa  sawah anu kudu dibere pupuk anu bau atawa dianggap goreng, tapi bisa nyieun kaendahan nepika subur kembangan tur ngabuah

 

lamun urang manggihan jalma

jeung eta jalma ka urang nyieun kalakuan anu matak nganyerikeun hate, nyieun kuciwa, jeung nyieun piambekeun

urang kudu ngucap syukur jeung nganuhunkeun kamanehna,

 

sabab ,,,

 

manehna geus siap sadia ngorbankeun dirina pikeun jadi jalma anu goreng laku, hese cape narimakeun kaayaan kagoreng dirina

supaya urang bisa nyokot hikmahna anu mangrupa kahadean jeung kasobaran

sabab anu boga hirup geus ngahadirkeun manehna diantara kahirupan urang

 

legakeun ,,,,

luaskeun ,,,,

jadikeun ,,,,

kebon jeung sawah dina hate urang jadi endah ku ayana eta kajadian.

 

 

 

:: ncep borneo

Published in: on 4 Maret 2010 at 12:15 am  Tinggalkan sebuah Komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://ncepborneo.wordpress.com/2010/03/04/pupuk/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: